Skræddersyet rådgivningsforløb til projektleder

Opgaven:

Sparring til kommunestrategi

Tina Gliese Schjerling, der er projektleder hos foreningen Haver til Maver, har været gennem et 1:1 rådgivnings- og sparringsforløb hos Mette Wybrandt.  Tina ønskede kvalificeret sparring i forhold til at udarbejde en kommunestrategi til at udbrede og forankre skolehaver i hele landet.

 

Amondos rolle:

Stor viden og erfaring inden for skoleområdet

Mette Wybrandt blev valgt, fordi hun er en dygtig projektleder samt har stor erfaring på skoleområdet og et stort kendskab til kommuner i hele landet.

Forløbet bestod af:

- 4 sparringsmøder à 2 timer
- Løbende sparring i forhold til udarbejdelse af dialogværktøjer og samarbejdskontrakt med kommuner

Resultat:

Værdifuld sparring tæt på praksis

”Mette Wybrandt er exceptionel god til at bryde noget stort og komplekst ned og gøre det ultra konkret – tæt på praksis. Jeg oplever, at en vigtig del af projektet er blevet helt tydelig og konkretiseret med Mettes hjælp. Hun har blandt andet hjulpet mig med at bryde de møder ned, jeg skal ud at holde i kommunerne ved at gennemtænke dem sammen med mig fra start til slut, nærmest som et rollespil, hvor vi gennemgår forskellige scenarier sammen, hvor hun samtidig trækker på sin store rygsæk af erfaringer. Det er utrolig værdifuldt.”

”Mette Wybrandt har inspireret mig meget i processen, fordi jeg tydeligt kan mærke, at hun brænder så utrolig meget for det, hun laver. Hun har 100 procent fokus på at skabe værdi, hele vejen. Så hun leverer – også mere, end jeg havde forventet.”

- Tina Gliese Schjerling, projektleder hos foreningen Haver til Maver