Optimér de faste møder

Møder skal være inspirerende og du skal gå derfra sprængfyldt af energi!

Mange danske ledere beretter om tidsspilde til møder, og det er især de faste møder, som kan være de helt store tidsrøvere. Det skyldes, at vi har en tendens til at køre møderne på rutinen, og vi glemmer at stoppe op og evaluere og justere møderne. Og hvem ville ikke ønske at gå fra et møde sprængfyldt af energi?

 

Amondo har fået en søstervirksomhed:
Facilitate - game based tools for better meetings

Igennem årene har vi hørt om og oplevet mange, lange og kedelige møder. Derfor blev vi motiveret til at stifte virksomheden Facilitate og udvikle spillet ‘Optimér de faste møder’.

Filosofien er, at man på den ene side er seriøs, målbevidst og forretningsorienteret – og på den anden side leger, griner og spiller sig frem til en optimering af møderne.

… og vi har flere spil på vej.

Læs mere om Facilitate og vores spil her

 

Facilitering bygget ind i brætspil

Spillet ‘Optimér de faste møder’ er et dialogværktøj til ledergrupper, team og afdelinger. På en spillende måde bliver I på 1-2 timer guidet igennem en struktureret og ligeværdig dialog om, hvordan I kan forbedre jeres faste møder.

Når I er færdige, har I udarbejdet et beslutningsreferat med konkrete aftaler om, hvordan jeres fremtidige møder skal være i forhold til formål, dialogform, frekvens, forberedelse, tidsstyring osv.

Spillet kan med fordel bruges til løbende evalueringer af jeres faste møder hvert halve eller hele år.

Spillet i korte træk:

  • Spillet henvender sig til 2-8 personer, der holder faste tilbagevendende møder sammen fx en ledelsesgruppe, et team eller en afdeling
  • Formålet er at evaluere og forbedre jeres faste møder
  • Felterne på brættet guider jer igennem forskellige dialogøvelser
  • Alle skal sige noget til hvert felt
  • Der er tidsstyring undervejs
  • I udarbejder et beslutningsreferat som en del af spillet

 

Spillet fra Facilitate gav os en skræddersyet proces, til at optimere vores faste ledermøder. I løbet af spillet fik vi skabt klarhed over ønsker, udbytte samt vejen derhen.

Helt uventet satte det en kreativ proces i gang pga. sit spillende aspekt. Vi kunne samtidig se at vores normale roller flyttede sig og skabte et bedre perspektiv for deltagerne.

Jan Grested. Direktør, Supporters

 

Læs mere om spillet ’Optimér de faste møder’ her