ABCD-værktøjskassen 'Sådan kan du også holde møder'

Amondo har for Fællesdrift i Vollsmose udviklet en værktøjskasse, som kan bruges fx på afdelingsbestyrelsesmøder, hvor man ønsker at arbejde ud fra ABCD-metoden

ABCD-metoden handler om at arbejde med ressourcebaseret udvikling af lokalområdet, og metoden skal sikre, at udviklingen sker indefra og med udgangspunkt i beboernes og lokalområdets egne ressourcer.

ABCD-værktøjskassen er et konkret, let forståeligt og fleksibelt værktøj til afdelingsbestyrelser, frivillige og beboere i boligområder til at arbejde med ABCD-metoden på møder. ABCD-værktøjskassen er udviklet af Amondo og Fællesdrift Vollsmose i samarbejde med beboerkonsulenter, beboere og frivillige i Vollsmose i 2011.

Værktøjskassen er blandt andet blevet brugt til at afklare visioner og mål for et nyt cykelværksted for beboerne, udvikling af nye aktiviteter i projekt Unge2unge samt udvikling af samarbejdet i afdelingsbestyrelsen.

 

Læs mere om hvad Vollsmose har fået ud af at bruge ABCD-værktøjskassen

Bestil en gratis pdf-udgave af ABCD-værktøjskassen

    Fornavn og efternavn (skal udfyldes)

    e-mail (skal udfyldes)

    Stilling (skal udfyldes)

    Ansættelsessted (skal udfyldes)

    Når du klikker på knappen 'Bestil gratis pdf-udgave af ABCD-værktøjskasse' accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.