Serien 'Inkluderende læringsmiljø'

"En rød inklusionstråd. Gennemtænkt og gennemarbejdet materialesamling til udvikling af inkluderende læringsmiljøer i skolen med alle aktører på banenFolkeskolen.dk
(Læs hele anmeldelsen)

 

Inspirationskatalog til lærere og pædagoger
Konkrete forslag til øvelser, aktiviteter og værktøjer til at udvikle inkluderende læringsmiljøer. Inspirationskataloget er målrettet lærere og pædagoger, der ønsker at arbejde individuelt eller i team med at planlægge og gennemføre øvelser, aktiviteter, læringsforløb, samtaler og møder inden for forskellige temaer, der har betydning for arbejdet med at udvikle inkluderende læringsmiljøer.

Spiralhæfte, 60 sider   Case om Inspirationskatalog til lærere og pædagoger 

 

Forside Guide til elevinddragelseGuide til elevinddragelse
Inspiration til lærer- og pædagogteam til at inddrage elevernes stemmer i læringsfællesskabet. Guidens første del giver inspiration til refleksionsprocesser i teamet inden for forskellige emner, der har betydning for elevinddragelse. Guidens anden del indeholder konkrete aktiviteter, som kan bruges til at planlægge og gennemføre konkrete inddragelsesprocesser i klassen.

Spiralhæfte, 53 sider 

 

Refleksionsværktøj til team
Inspiration til teammøder, når I ønsker at drøfte og udvikle inkluderende læringsmiljøer.

Refleksionsværktøjet er målrettet lærer- og pædagogteam og består af en mødeguide og øvelser, som giver inspiration til at planlægge, gennemføre og evaluere refleksionsprocesser i teamet inden for forskellige temaer, der har betydning for arbejdet med at udvikle inkluderende læringsmiljøer.
Ringbind, 41 sider  Case om Refleksionsværktøj til team

 

Guide til skoleledelse og PPR
Inspiration til at understøtte en skolekultur, der styrker inkluderende læringsmiljøer.

I guiden introduceres fire forskellige materialer, som kan understøtte lærernes arbejde med at udvikle inkluderende læringsmiljøer.

Spiralhæfte, 15 sider    Download dias til Guide til skoleledelse og PPR

 

 

Supervisionsværktøj til PPR-psykologer

Inspiration til supervision af lærer- og pædagogteam.Supervisionsværktøjet er målrettet PPR-psykologer og består af en inspirationsguide til supervision af lærer- og pædagogteam. Supervisionsværktøjet giver inspiration til at planlægge, gennemføre og evaluere supervisionsforløb for lærer- og pædagogteam, som oplever komplekse udfordringer med at skabe et inkluderende læringsmiljø i en klasse.
Ringbind, 61 sider

Forfattere: Mette Wybrandt, cand.scient.pol., Amondo, Frem 43, 2800 Kgs. Lyngby, www.amondo.dk, mw@amondo.dk, tlf. 51 92 34 75 og Sara Hedegaard Jensen, cand.psych.aut., mail: sara_hedegaard@yahoo.dk, tlf. 61 78 07 11

Udgiver: Amondo

Materialerne er udviklet som en del af projektet 'Alle børn har lyst til at lære', som har modtaget økonomisk støtte fra Egmont Fonden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestil gratis pdf-udgave af serien 'Inkluderende læringsmiljø'

Udfyld dine kontaktoplysninger nedenfor og klik 'Bestil gratis pdf-udgave'.
Herefter vil du modtage en e-mail med de 5 materialer.

    Fornavn og efternavn (skal udfyldes)

    e-mail (skal udfyldes)

    Stilling (skal udfyldes)

    Ansættelsessted (skal udfyldes)

    Når du klikker på knappen 'Bestil gratis pdf-udgave' accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.